Om oss

Vi som jobbar på By Bike brinner för alla sorters cyklar och cykling. Tillsammans har vi decennier av erfarenhet och besitter stor kompetens kring allt som rör cyklar. Alla vi på By Bike har också just cykling som främsta hobby och fritidsintresse.
Vilken typ av cykel du än är intresserad av, finns alltid någon på By Bike att få tips och råd av. Välkommen in, för att prova cyklar eller tillbehör, ställa frågor eller kanske bara för att kika runt och få en kopp kaffe.

Roland Hedlund

Roland Hedlund är en av grundarna och delägarna till By Bike. Han driver försäljning, utveckling och aktiviteter. Specialitet landsväg, gravel och Body Geometry Fit.

Läs mer

Michael Sjöström

Micke, grundare och delägare till By Bike, har arbetat med cyklar i hela sitt liv. Han är både erfaren cykelmekaniker och säljare.

Läs mer

Erik Olofsson

Erik är cykelmekaniker på By Bike med mångårig erfarenhet. Hans stora passion är stig- och enduro-cykling där favoritmiljön är de svenska fjällen.

Läs mer

Olof Malmberg

Olof är den ende på By Bike som varit professionell cyklist. För han har nämligen en bakgrund som cykelbud! Den här säsongen får vi se mer av honom i butiken.