Om oss

Vi som jobbar på By Bike brinner för alla sorters cyklar och cykling. Tillsammans har vi decennier av erfarenhet och besitter stor kompetens kring allt som rör cyklar. Alla vi på By Bike har också just cykling som främsta hobby och fritidsintresse.
Vilken typ av cykel du än är intresserad av, finns alltid någon på By Bike att få tips och råd av. Välkommen in, för att prova cyklar eller tillbehör, ställa frågor eller kanske bara för att kika runt och få en kopp kaffe.

Roland Hedlund

Roland Hedlund är en av grundarna och delägarna till By Bike. Han driver försäljning, utveckling och aktiviteter. Specialitet landsväg, gravel och Body Geometry Fit.

Läs mer

Michael Sjöström

Micke, grundare och delägare till By Bike, har arbetat med cyklar i hela sitt liv. Han är både erfaren cykelmekaniker och säljare.

Läs mer

Erik Olofsson

Erik är cykelmekaniker på By Bike med mångårig erfarenhet. Hans stora passion är stig- och enduro-cykling där favoritmiljön är de svenska fjällen.

Läs mer

Clay Gulliver

Clay Gulliver jobbar som mekaniker på By Bike och har gedigen erfarenhet av Specialized-cyklar. Han arbetade nämligen i tio år i en Specialized-butik i hemstaden Rotorua på Nya Zeeland.

Läs mer

Thomas Karlsson

Thomas är landsvägscyklisten som fastnade för mountainbike och downhill-cykling i mogen ålder. På By Bike möter du Thomas i butiken men är framförallt mekaniker.

Läs mer

Henrik Enberg

Henrik tävlar på elitnivå inom mountainbike. Du möter honom i butiken med specialitet MTB och ungdomscyklar.

Läs mer

William Pettersson

William Pettersson arbetar på säljsidan på By Bike. Han är snart färdig civilekonom och har på senare år blivit rejält biten av enduro och downhill-cykling.

Läs mer

Olof Malmberg

Olof är den ende på By Bike som varit professionell cyklist. För han har nämligen en bakgrund som cykelbud!Olof började cykla landsväg för 15 år sedan och gillar det sociala med att cykla i grupp med andra landsvägscyklister.

Läs mer

Daniel Sjöström

Daniel brinner för enduro-cykling och har så smått börjat tävla i grenen. Hos By Bike jobbar han både som butikssäljare.

Läs mer