Bruks och hybridcyklar

DAGS ATT GE SIG UT PÅ VÄGARNA!

Säg Specialized så tänker den initierade oftast på grymma och potenta Mountainbikes eller landsvägsracers.

Vi på By Bike har bestämt oss för en satsa stort på det breda programmet av bruks och hybridcyklar. Produkterna riktar sig mot allt från den ordinära vardagscyklisten till den som vill ha en lättare och snabbare hybridcykel för att cykelpendla till jobbet och kunna göra sköna motionsturer på helgerna.

Tack vare det genomtänkta produktprogrammet kan vi erbjuda bra cyklar till en högst rimlig prisbild från ca 5500 kr.

Pålitliga och bekväma oberoende av underlag

Oavsett om du är på väg till jobbet eller ditt yogapass, utforskar Umeå´s omgivningar eller cyklar ner på stan finns det en cykel som passar dig och ditt behov. När vi säger brukscykel menar vi en mer traditionell cykel med växlar, skärmar och kanske någon form av pakethållare. En hybridcykel är lite lättare och har ofta fler växlar vilket innebär att de är riktigt sköna att åka en längre tur på. I varje del i cykelprogrammet utvecklas anatomiskt anpassade modeller för både kvinnor och män.

Vi hjälper er välja rätt cykel

Precis som när vi lämnar ut en MTB eller landsvägsracer hjälper vi dig som kund till rätt typ av cykel och rätt storlek. Vi gör också de grundläggande inställningarna för att du ska få ut mesta möjliga av din nya cykel.

Rätt utrustning

För bättre komfort hjälper vi dig som kund till rätt anpassad utrustning. En sadel som har fel mått och form för dig kan innebära ont i baken och även påverka smärta i axlar och domnade händer.

VI ERBJUDER DELBETALNING 

Fråga oss!

Produktkategorier 

Besök vår butik så hjälper vi dig att välja rätt cykel! 

Formvägen 10B

Phone: 090-348 47 00

Serviceverkstad 

På By Bike bygger vi upp en långsiktigt hållbar verkstadsenhet. Vi är specialister på landsvägscyklar, MTB, hybrid och brukscyklar från Specialized men åtar oss givetvis andra fabrikat.

Läs mer