Damcykel

CYKEL. PÅ DINA VILLKOR.

Vi tror på damcykel

Att cykla har traditionellt sett varit en aktivitet som dominerats av män. Så är det inte längre. Merparten av de som cyklar till jobbet är kvinnor och intresset för cykling som social samvaro, motion eller mer seriös träning ökar.

By Bike siktar på att vara den bästa butiken för cyklar och utrustning anpassade för kvinnor. Vi gör den här satsningen med produkter från Specialized. Cyklar, sadlar, konfektion och skor är till 100% anpassade för kvinnors kroppsbyggnad och fysiska förutsättningar.

Vi hjälper dig alltid välja en cykel anpassad för dig. Den tekniska biten kan kännas krånglig och visst är det en del att tänka på. Vi på By Bike finns till hands med goda råd och kurser i hur du sköter cykeln, byter däck mm.

CYKEL ANPASSAD FÖR DIG

KOMFORT

OCH KÄNSLA

BESTÄM ÖVER

DIN CYKEL

Alla MTB cyklar i dammodell har speciellt anpassad dämpning för att ge optimera komfort och känsla så att du kan koncentrera dig på att njuta av en fin dag eller pressa dig till det yttersta och sätta personbästa på din favoritrunda.

Det viktiga är att du bestämmer över din cykeltur. Känner du och din kompis för att stanna till, gör det. En skön sommardag, en runda med dina cykelkompisar och ett stopp på favoritfiket är alltid rätt.

När du hållit på ett tag och kanske uppgraderat din cykel kan du söka dig till någon av de klubbar eller cykelintressen som finns i och runt Umeå. Verksamheten skiljer mellan klubbarna men det ger bra träning och möjlighet till kontakt med nya trevliga människor med intresse att cykla.