S-Works

MADE IN RACING

Att inte kompromissa på ett enda ställe har lett fram till en serie av världens bästa cyklar för landsvägs och MTB. Cyklar för den med höga krav på stabilitet, snabb respons och grym känsla.

Vi hjälper er välja rätt cykel

Precis som när vi lämnar ut en MTB eller landsvägsracer hjälper vi dig som kund till rätt typ av cykel och rätt storlek. Vi gör också de grundläggande inställningarna för att du ska få ut mesta möjliga av din nya cykel.

Rätt utrustning

För bättre komfort hjälper vi dig som kund till rätt anpassad utrustning. En sadel som har fel mått och form för dig kan innebära ont i baken och även påverka smärta i axlar och domnade händer.

  • S-Works Bybike
  • S-Works Bybike

UTVALDA CYKLAR

“The new TARMAC is smoother and easier to handle, especially when changing speed and overall has a better balance of stiffness and stability. It feels like the positive aspects of the sl4, responsiveness and stiffness, are enhanced.”
Vincenzo Nibali, , 2014 tour de france champion

VI ERBJUDER DELBETALNING 

Fråga oss!

Produktkategorier 

Besök vår butik så hjälper vi dig att välja rätt cykel! 

Formvägen 10B

Phone: 090-348 47 00

Serviceverkstad 

På By Bike bygger vi upp en långsiktigt hållbar verkstadsenhet. Vi är specialister på landsvägscyklar, MTB, hybrid och brukscyklar från Specialized men åtar oss givetvis andra fabrikat.

Läs mer