Vintercykla

Säkrare och skönare cykling i vinter

Vi har plockat ut några exempel på prisvärda produkter med hög kvalitet som hjälper dig att cykla säkrare och skönare året runt.

I vår butik på Formvägen 10B, Ersboda finns så mycket mer av bra lösningar som är till för att underlätta för dig. Vi är givetvis på plats för att hjälpa dig till ett bra köp!

  • Hjälmar
  • Vinterdäck
  • Varma handskar
  • Vinterskor MTB och skoöverdrag
  • Jackor, byxor, hjälmmössor
  • Service
  • Trainers för inomhusbruk

 

Vinterdäck

Däckkampanj – 20% när du köper 2 eller fler däck

När det gäller vinterdäck har vi valt att sälja Suomi Tires ( tidigare Nokia ). Valet kändes naturligt med tanke på våra tidigare erfarenheter och att det är däck som håller hög kvalitet. Däcken finns i de flesta dimensioner och med upp till 240 dubb.

Vårt erbjudande gäller även om du blandar med andra typer av däck från Specialized.

Det är ett riktigt bra tillfälle att fylla på med bra däck till de cyklar ni har hemmavid.

Skoöverdrag ger dig en skönare cykelåkning

Förläng säsongen genom att  unna dig ett par skoöverdrag till dina MTB eller landsvägsskor. Finns i flera material, modeller och tjocklekar. Med ett par tunna yllesockar, vanliga skor och skoöverdrag så klarar du temperaturer under nollan.

Pris från ca 399kr

Fortsätt träna inomhus!

ELITE QUBO Power fluid. Du monterar enkelt upp din cykel i trainern på lämplig plats hemma. varför inte rigga en tv eller dator fram så kan du se dina favoritprogram under tiden. Välj en trainer som ger ett jämn gång för bästa effekt och skönaste träningspasset. Vi på By Bike visar dig hur du ska gå till väga. Vi erbjuder ett flertal varianter.

Pris från 3 495kr

Vinterskor och Handskar

En riktigt varm vintersko för dig som åker MTB, pendlar till jobbet eller tränar på landsvägen under kalla eller blöta förhållanden. MTB-klossar, högt skaft och BOA-spänne för stabilitet och enkel injustering av skon.

Pris  2 098kr

Varma handskar för träningsturen eller på väg till jobbet. ELEMENT 1.5. GORE Windstopper och 100g Thinsulate stoppning ger bra funktion under +7 ca.

Pris 479kr

Det finns en tunnare handske för lite varmare temp. Vi har testat den i temp ner mot nollan med bra funktion!

ELEMENT 2.0. ÄNNU varmare handskar. Den har lika som 1.5 har skinnyta i handflatan för bra grepp i blött väder. Fungerar riktigt hyfsat när du ska svara på din telefon med touchskärm tack vare ”wiretap”.

Pris 529kr

Vi har även hemma en riktig värsting, 3.0 för kallväder.  Kom in och prova.

DEFLECT H2O. Vatten och vindtät handske med extra bra greppyta i handflatan. Reflekterande detaljer för ökad säkerhet tillsammans med förbättrad funktion för att stänga tätt kring handleden gör den perfekt för en tur i ruskigt höst eller vinterväder. Tekniken ”Wiretap” för touchscreen.

Pris 729kr